HIPPIE CAVIAR MOTEL, АВТОДІМ НА ПРИРОДІ

Минулого року компанія Renault представила свій шоу-кар Hippie Caviar Hotel на базі фургону Trafic задля задоволення зростаючих потреб у подорожах і створення можливості милуватися природою в умовах ідилії, і при цьому насолоджуватися комфортом і зручностями 5-зіркового готелю.

АВТОДІМ НА ПРИРОДІ

  • Після кемперу Hippie Caviar Hotel, Renault розгортає нову сторінку свого бачення любові до подорожей разом з Hippie Caviar Motel
  • Цей шоу-кар, побудований на базі нового електричного Renault Kangoo E-Tech Electric, є мобільним прихистком для мандрівників і любителів спорту, які цінують широкий відкритий простір
  • Цей повністю електричний шоу-кар, що створений з перероблених матеріалів, гармонійно вписується в природнє середовище і буде представлений на Міжнародній автомобільній виставці у Ганновері у вересні цього року

Минулого року компанія Renault представила свій шоу-кар Hippie Caviar Hotel на базі фургону Trafic задля задоволення зростаючих потреб у подорожах і створення можливості милуватися природою в умовах ідилії, і при цьому насолоджуватися комфортом і зручностями 5-зіркового готелю.

Він повинен був задовольнити ту ж саму потребу, що й новий Renault Trafic Space Nomad (https://www.youtube.com/watch?v=rLdFDCczsrg), перша трансформована версія фургону, що доступна безпосередньо з каталогу і з’явилась на ринку у липні цього року.

Зараз компанія Renault перейшла до другого етапу своєї стратегії продукту щодо автомобілів для відпочинку з шоу-каром Hippie Caviar Motel.

Цей трансформований фургон, побудований на базі нового Kangoo L2 E-Tech Electric, є кочівним, універсальним і жвавим прихистком для любителів пригод та спорту, які надають перевагу широкому відкритому простору і яскравим враженням.

Він спроектований як базовий табір, що може легко пересуватися з одного місця на інше: Hippie Caviar Motel має запас ходу у 285 км1 і знадобиться лише 30 хвилин, щоб збільшити його до 170 км1. Його двигун має потужність 90кВт (120к.с.), що живиться від акумулятора у 45 кВт/год з можливістю підзарядки до 80 кВт постійного струму.

Різноманітні «смарт» відділення для зберігання дозволяють перевозити спортивний інвентар всередині та зовні транспортного засобу.

Багажник на даху має кріплення для лиж, при цьому в ньому достатньо місця для величезного панорамного даху для милування зірками після розкладання сидіння у зручне ліжко.

Цей шоу-кар також повен прикладів стратегії Renault по зменшенню викидів вуглецю протягом всього життєвого циклу транспортного засобу – включно з полицями і підлогою, що виготовлені із перероблених шин і корків, і оснащеністю повністю електричним силовим агрегатом.

Hippie Caviar Motel буде представлений на Міжнародній автомобільній виставці у Ганновері 19 вересня цього року.

Найсвіжіші новини від бренду Renault за посиланням http://media.renault.com/?lang=eng.

ПРО RENAULT

Вже протягом більш як століття компанія Renault розробляє, створює і продає легкі комерційні автомобілі, що задовольняють вимоги професійних клієнтів по всьому світу.
Express, Kangoo, Trafic і Master: знакові транспортні засоби, визнані по всьому світу за свій інноваційний підхід, що допомагає щодня покращувати життя своїм користувачам.
Будучи вже більш як десятиліття європейським лідером на численних ринках (ДВЗ і електродвигунів), Renault Pro+ пропонує кастомізовані та смарт рішення з екологічної мобільності завдяки унікальному поєднанню рішень, послуг і фінансових пропозицій, що спрощують і стимулюють ведення бізнесу професійними клієнтами. Він поєднує інноваційні цифрові рішення з групою кваліфікованих виробників кузовів і мережею експертів з комерційних авто, які знаходяться у більш ніж 600 Renault Pro+ центрах у понад 30 країнах.

1: Показники перебувають на етапі сертифікації