RENAULT 4EVER TROPHY, ВІДРОДЖЕННЯ ЛЕГЕНДИ

Конвертер Текст в HTML - iCoder.Uz

Renault 4 – значно більше, ніж просто автомобіль: це справжня «ікона». З показником у понад 8 мільйонів проданих одиниць у більш як 100 країнах світу, він подорожує через покоління і різні соціальні класи протягом останніх 60 років. Автомобіль однаково зручний у місті і далеко за його межами, а також є багатофункціональним – ним можна їздити на роботу або у довгі мандрівки, перевозити вантажі і багато чого іншого.

Він скромний, проте елегантний і, водночас, сподобається кожному, однаково пасуючи чоловікам і жінкам.

Виробництво було зупинене 30 років тому, однак 4L ніколи не залишав авансцену. Він є одним із оригінальних вінтажних автомобілів-янгтаймерів і останні двадцять п’ять років ралі 4L Trophy неодноразово доводило його цінність як надійного універсального автомобіля. Це пояснює любов до нього глядачів, особливо, молодших поколінь.

Шоу-кар 4EVER Trophy, який Renault представлятиме на Паризькому автосалоні 2022, є другою легендарною моделлю, що пройде електричний перезапуск, слідом за Renault 5 Prototype, за час реалізації Renaulution. Renault, іншими словами, звертається до свого славетного минулого, щоб ефективніше електризувати майбутнє.

СУЧАСНИЙ РОДЗИНКА І БАГАТО ЗУХВАЛОСТІ 

Шоу-кар Renault 4EVER Trophy створює нові спогади, віддаючи належне минулому. Під кремезною зовнішністю вбачається очевидний стилістичний зв’язок із його попередником 4L. Оновлення зазнали основні риси оригінального авто: 
    - Силует з характерним капотом, бампером, а також особлива похила задня частина, легко впізнавані 
    - Задні, трапецієподібні бічні вікна із заокругленими кутами, розташовані просто над задніми колесами
    - Передні решітки без доповнень (жодних ліхтарів чи декоративних вставок)