НОВИЙ RENAULT AUSTRAL — ЕЛЕГАНТНИЙ, ВИРАЗНИЙ ВИГЛЯД

ОПРИЛЮДНЕНО ПЕРШІ ЗОБРАЖЕННЯ RENAULT AUSTRAL. ЖИЛЬ ВІДАЛЬ, ДИРЕКТОР з ДИЗАЙНУ RENAULT, РОЗКРИВАЄ ДЕЯКІ ПОДРОБИЦІ ЕКСТЕР'ЄРА НОВОГО КРОСОВІРА, ЯКИЙ ПРОГОЛОШУЄ ЧЕРГОВИЙ ПРОРИВ RENAULT У C-СЕГМЕНТІ.

«Елегантний та технологічний». Такими епітетами Жиль Відаль, директор з дизайну Renault описує Renault Austral, новий кросовер бренду в C-сегменті. Розробники моделі спробували відобразити в ній характерні риси поточної лінійки, а також надати їй по-справжньому сучасного та вишуканого вигляду автомобіля преміум-сегменту.

alt
ДИЗАЙН, ЩО ПРИТЯГУЄ ПОГЛЯД
Дизайнери спробували зберегти основні риси, які приваблюють людей до кросоверів – габарити, звиси, розмір колісних дисків – при цьому наголосити на виразності бічних ліній. В результаті вийшов автомобіль з яскравим характером - атлетичний, енергійний та сучасний. Вражаючі пропорції нового Renault Austral натякають на його силу та швидкість. На прикладі цього автомобіля ми спостерігаємо, як дизайн Renault, який тривалий час втілював чуттєвість, входить до нової ери. Зокрема, лінії, що проходять зверху колісних арок, створюють нове відчуття цілісності. Завдяки їм профіль автомобіля виглядає потужним та цілеспрямованим. Енергійні та динамічні лінії нового Austral – втілення нової стилістики Renault. «У Renault Austral використані яскраві елементи дизайну, які створюють динамічний та елегантний вигляд. Висока якість автомобіля помітна з першого погляду. Ми зменшили зазори між кузовними панелями і покращили підлаштування деталей, що відразу ж дає нове сприйняття» - Жиль Відаль, директор з дизайну Renault. Однією із фірмових стилістичних особливостей нового Renault Austral став різкий виступ уздовж нижньої частини кузова. Він загострюється попереду, підкреслюючи динамічність силуету. Нова геометрія відрізняється від традиційних горизонтальних ліній, які раніше йшли паралельно до землі і виглядали досить статично. Збоку здається, що Austral їде вперед, навіть коли автомобіль нерухомий.
СУЧАСНИЙ ТЕХНОЛОГіЧНиЙ КРОСОВЕР
Технологічність нового Austral проявляється насамперед у передній та задній оптиці. C-подібні блоки вогнів сходяться на логотипі бренду. Дизайн передньої частини з виразними фарами та елементами решітки радіатора має схожі риси. Така оптика вперше була використана у Renault Mégane E-TECH Electric: корпус фар виготовляється з органічного скла, на поверхню якого наносяться візерунки. Коли запалюються світлодіодні вогні, вигравірувані лінії починають переливатись, утворюючи яскравий живий малюнок. Такі високотехнологічні рішення та прагнення досконалості стали лейтмотивом дизайну нового Renault Austral.

Про компанію Renault

Renault є одним із найстаріших автовиробників Європи. Компанія однією з перших почала займатися електромобілями та завжди розробляла інноваційні автомобілі. З прийняттям стратегічного плану Renaulution компанія проголосила амбітний перехід у бік підвищення прибутковості та формування більш конкурентної, збалансованої та електрифікованої продуктової лінійки. Компанія має намір об'єднати сучасні інновації в галузі технологій, енергетики та послуг мобільності в автомобільній галузі та не тільки.